Vi behöver dig ombord!

Jäklar... Vem löser det?

Planör! Här är inga om och men, det finns inga omöjligheter och en massa snack spiller inte tid.

Vi löser det, vill du lösa det tillsammans med oss? Ansöka finner du här nere!

AnsökJag vill veta mer

Vi behöver dig ombord!

Är du redo att ställa dig i branschens skottlinje med oss? 

Om du letar efter en klassisk jobbannons så har du hamnat på fel ställe, vi vill inte göra någon besviken så det är lika bra att reda ut det direkt. Letar du där emot efter något med hjärta, hjärna och jävlaranamma, då har du hittat rätt! Vi är inte klassiska, fina i kanten och försynta. Men vi är ärliga, engagerade och siktar alltid högst!  

Det finns många projektledare inom branschen, men det finns bara 1 av dig! Därför söker vi inte bara en projektledare utan vi söker DIG, vi söker en Planör som tar sina beslut med både hjärta och hjärna och som har ett jävlaranamma när det behövs.  

Det klär en Planör att ha många bollar i luften och att skapa många platser att längta till.  Vi söker dig som är projektledare med kunskap inom bygg, vvs eller arkitektur som är redo för utmaningen.

Har du detdär jävlaranammat? Välkommen till Planör!

Kampanjfilmer

Vill du prova dig på utmaningen? 

Ledtråd: Kika i vår Hårdmjuka styrning.

Löser du det?
??? , Hjärna & Jävlaranamma!
Kom ihåg stor bokstav 


Omsättning 2019

Anställda

%

Ökad omsättning sedan 2016

Du leder din karriär!

En Planör ligger alltid i framkant och ser visionen ”att skapa platser att längta till” i allt en tar sig an. En tänker smart och tar sina beslut med både hjärna och hjärta, och har ett jävlaranamma när det krävs för att ro både små och stora projekt i hamn. Vi delar gärna med oss av vår vardag och här är en lite inblick. 

Vilka tjänster söker vi?

Vi finns i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Göteborg och söker Planörer till alla kontor. Vart finns du?

Besiktning
VS och Bygg

Just nu söker vi lite extra efter en Planör som har behörighet för besiktning inom VS eller bygg. 

Hör av dig! Vi vill veta mer om vem just du är!

Projekt- och byggledning

Vi vill skapa ännu fler platser att längta till och har många spännande projekt på gång. Vi behöver stärka upp vår planörfamilj med än fler projekt- och byggledare för att göra detta möjligt.
Vi väntar på dig!

 

VS projektering

Har du 2-3 års erfarenhet och känner igen dig i en Planör? Det är precis dig vi söker! Installationsteamet har många intressanta projekt som väntar, låt det inte bli för länge!

Chefer

Vill du vara med och skapa en arbetsplats att längta till? Är du trygg med personalansvar och brinner för utveckling både på individ-, projekt- och organisationsnivå?

Välkommen till Planör!

Har du en annan begåvning?

Vi söker alltid nya utmaningar för att utveckla oss. Har du en annan kompetens inom byggprocessen än vi nämnt hittils? Tveka inte att höra av dig, är du en Planör hör du hemma i Planörfamiljen och vi är alltid öppna för en kopp kaffe!

Ska vi snacka allvar några rader?  

Hur känner du igen en Planör? 

Den Hårdmjuka styrningen är en Planörs filosofi. Där får du en rejäl känsla för hur du känner igen en Planör! Då du är här har du förmodligen redan läst den, men vill du ha en påfyllning av go Planöranda så finner du den lite högre upp. 

Vi söker Planörer med rollerna:  

  • Besiktning vs 
  • Besiktning bygg 
  • Projekt- och byggledning 
  • Vs-projektering (2-3 års erfarenhet)  
  • Chefer som vill leda och utveckla våra Planörer

Vilka är Planör? 

2010 var startskottet för vår era och då Planör klev in på kontoret i Malmö. Expansion var ett tidigt mål som vi snabbt nådde med råge. 11 år senare är vi ca 40 medarbetare, 4 kontor som sträcker sig upp till Göteborg (Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Göteborg) och har kompetens inom Planör som sträcker sig från tidigt skede till förvaltning. De sista 4 åren har vi fördubblat, och än lite till, vår omsättning vilket 2020 resulterade i att vi blev DI Gasell.  

Vad är unikt med Planör?  

Varje Planör är unik och det är Planören med hjärta, hjärna och jävlaranamma bakom varje leverans som är Planörs styrka.  

Vi har kompetens in-house genom hela byggprocessen ända in i förvaltningen. Vi behöver inga externa kockar för att slutföra våra projekt. Du har alltid en kollega vid din sida med rätt kompetens. Snabba kommunikationsvägar och du kan vara trygg med kvalitén då du vet att det är en Planör som levererar i det momentet av projektet.    

Vi ligger alltid i framkant! Det som var nyhet igår är ibland redan passé idag. Vi jobbar med snabba puckar och är anpassningsbara. Vi har en hög digital mognad och är branschledande med hur vi använder tekniken och de digitala verktygen.  Vi utvecklar vårt utbud hela tiden. 

Vad erbjuder Planör dig?  

Vi har jäkligt kul, fungerar som en familj där man hjälper och litar på varandra. Alla är viktiga oavsett roll. Och där tänker du, “det var ju ingen vanlig jobbannons, så säger ju alla”. Jo men har du läst vår Hårdmjuka styrning så vet du nu att man känner igen en Planör bland annat utifrån sin ärlighet.  

Vi kommer bjuda på både små och stora projekt, en chans för dig att både utveckla dig själv och att leda branschens utveckling. En vardag som aldrig är den andra lik och där du är anpassningsbar för att här går det undan!  

Vi kommer att se till att du har en arbetsplats att längta till så att du kan skapa platser att längta till åt andra!   

Sista steget!

Skicka in ansökan så hörs vi!
Bifoga gärna CV och några rader om vem du är.

Ansökan via formulär