Vi behöver dig ombord

Du som är arkitekt eller byggingenjör har ett viktigt uppdrag som vår nya gruppchef

Expansion var ett av de första målen Planör växte upp med. Och det målet tar vi på stort allvar! Vi växer och behöver dig som leder, vårdar och utvecklar ett team Planörer som är engagerade, begåvade och har en rejäl dos jävlaranamma när den sidan behövs! Planör ska alltid ligga i framkant och du brinner för detsamma hos din utveckling personligen och din yrkesroll i branschens.

Tja, äntligen är du här! Vi har väntat på just dig!

Kontoret i Göteborg och i Kristianstad söker en varsin ny Gruppchef, är du en av dom? Magnus väntar ivrigt på din ansökan!

Du kliver in på kontoret måndag morgon och möts av en fantastisk energi från dina 35 kollegor. I ditt team finns både arkitekter och byggingenjör som jobbar tillsammans med digitala verktyg för att leverera högsta kvalité och korrekthet. Du har fått projektledarrollen i ett projekt som är i behov av din känsla för gestaltning och hållbar konstruktion i tidigt skede. Korrekta relationshandlingar är viktigt för att ge projektet dess bästa förutsättningar och du kan lämna över projektet rakryggad då du vet att de digitala verktygen assisterat med hög precision.

Du ser ledstjärnan ”vi skapar platser att längta till” i allt du tar dig an, både i din roll som arkitekt/byggingenjör och gruppchef. Du är med och skapar något stort, både på individnivå, organisationsnivå och även i branschens utveckling. Du vet hur tungt arkitekten och byggingenjörens korrekta handlingar väger i ett projekt och du brinner för att utveckla din roll i processen.  

Som gruppchef samlar du ihop din grupp måndagsmorgon för att ladda upp inför veckans variation av uppdrag. Som gruppchef vill du vara den som inspirerar, utvecklar och stöttar dina kollegor till att nå sina mål och ro i land sina projekt med högsta möjliga kvalité! Trygg som du är med personalansvar är det djupt inristat hos dig att en arbetsplats att längta till är viktigt när du och dina kollegor ska prestera och ta er högst upp på berget. En motgång får endorfinet att kicka igång och du kavlar direkt upp ärmarna, lägger i en högre växel och skjuter in ett jävlaranamma för att ta er över hindret.

Varje Planör är en egen individ, DU har känslan och förmågan för att plocka fram det bästa oss var och en. Som en Planör tar du dina beslut med både hjärna och hjärta. Du leder din grupp utifrån perspektivet OBM och vi fungerar som en familj där alla är viktiga oavsett roll.

Du är en jävel på att se svordomarna, förstå kundens affär och helheten. Du tar ansvar, står för den du är men har förmågan att anpassa dig för att kunna leverera högsta kvalité utifrån varje enskild kund. 

Får vi fresta med en arbetsplats där vi tar våra beslut med hjärta, hjärna och jävlaranamma? En arbetsplats där vi har väldigt roligt tillsammans och där inget projekt är för litet eller för stort för att ro i land? Ta steget, vidga vyerna och hör av dig så ska vi inte göra dig besviken! 

Om Planör

Planör är konsulter inom projekt- och fastighetsutveckling och erbjuder projektledning och byggkonsultation genom hela byggprocessen utan kompromisser.

Vi driver och leder projekt med bred kompetens in-house, från idé till verklighet. Med engagemang och insikt skapar vi mervärden för våra kunder och en grogrund för långsiktiga samarbeten med kundens behov i fokus. Vi ser till att varje projekt, oavsett litet eller stort står på en stabil grund och använder vår kunskap till att förenkla, förbättra och effektivisera. Till att ta kontrollen över byggprocessen från minsta detalj till den övergripande helheten.

Våra kunder är fastighetsägare med olika behov. Allt från kunder som nyttjar sina fastigheter för egen verksamhet till kunder som ser fastigheterna som en investering.

Planör består av innovativa och kreativa människor med ett digitalt mindset och en rejäl dos jävlaranamma som har växlarna för att ro vilket projekt som helst i land.

Plats

Göteborg

  Kriterier

  Relevant teoretisk och praktisk bakgrund:
  Arkitekt eller byggingenjör

  Ett par års erfarenhet av branschen.
  Erfarenhet av personalansvar.


  Meriterande erfarenheter:
  Revit

  3D modellering
  BIM samordning
  BIM hantering

  Ansökan

  Tveka inte, jag väntar på just din ansökan!
  Mejla mig så hörs vi!
  magnus.brink@planor.se

  /Magnus Brink