Vi behöver dig ombord

Du som är projektledare inom bygg eller VVS har en viktig uppgift som vår nya gruppchef

Vi växer utav helskotta och det är nu just DU kommer in i gamet. Vi behöver dig som projektledare inom bygg/VVS och gruppchef som leder, vårdar och utvecklar ett gäng Planörer som är engagerade, begåvade och har en rejäl dos med jävlaranamma när den sidan behövs!

Tja, äntligen är du här! Vi har väntat på just dig!

Kontoret i Göteborg och i Kristianstad söker en varsin ny Gruppchef, är du en av dom? Magnus väntar ivrigt på din ansökan!

Påväg till jobbet måndagsmorgon med skön musik i lurarna rusar endorfinet och du är redo för veckans uppdrag! Som projektledare inom bygg/VVS har du både små och stora projekt, inget är omöjligt för en Planör som dig. Och det är den andan du kliver in med på måndagsmötet i din ledarroll som gruppchef. Dina medarbetare beskriver dig som engagerad, gott ledarskap och att du stöttar i deras utveckling för att nå sina mål och ro i land sina projekt med högsta möjliga kvalité!

Du ser ledstjärnan ”vi skapar platser att längta till” i allt du tar dig an, både i din roll som projektledare och gruppchef. Du är med och skapar något stort, både på individnivå, projektnivå och även organisationsnivå. Du är hungrig, brinner för innovation och vill ligga i framkant av branschens utveckling.

Trygg som du är med personalansvar är det djupt inristat hos dig att en arbetsplats att längta till är A och O när du och dina kollegor ska prestera och ta er högst upp på berget. En motgång stoppar inte dig, du kavlar direkt upp ärmarna, lägger i en högre växel och skjuter in ett jävlaranamma för att ta er över hindret. I uppförsbackarna ser du möjligheterna som du vet bara kommer att göra dig och din grupp starkare när ni tagit er över krönet.

Varje Planör är en egen individ, DU har känslan och förmågan för att plocka fram det bästa oss var och en. Som en Planör tar du dina beslut med både hjärna och hjärta. Du leder din grupp utifrån perspektivet OBM och ni har jäkligt roligt tillsammans. Vi fungerar som en familj där alla är viktiga oavsett roll.

Du är en jävel på att se svordomarna, förstå kundens affär och helheten. Du tar ansvar, står för den du är men har förmågan att anpassa dig för att kunna leverera högsta kvalité utifrån varje enskild kund.

Får vi fresta med en arbetsplats där vi tar våra beslut med hjärta, hjärna och jävlaranamma? En arbetsplats där vi har väldigt roligt tillsammans och där inget projekt är för litet eller för stort för att ro i land? Ta steget, vidga vyerna och hör av dig så ska vi inte göra dig besviken! 

Om Planör

Planör är konsulter inom projekt- och fastighetsutveckling och erbjuder projektledning och byggkonsultation genom hela byggprocessen utan kompromisser.

Vi driver och leder projekt med bred kompetens in-house, från idé till verklighet. Med engagemang och insikt skapar vi mervärden för våra kunder och en grogrund för långsiktiga samarbeten med kundens behov i fokus. Vi ser till att varje projekt, oavsett litet eller stort står på en stabil grund och använder vår kunskap till att förenkla, förbättra och effektivisera. Till att ta kontrollen över byggprocessen från minsta detalj till den övergripande helheten.

Våra kunder är fastighetsägare med olika behov. Allt från kunder som nyttjar sina fastigheter för egen verksamhet till kunder som ser fastigheterna som en investering.

Planör består av innovativa och kreativa människor med ett digitalt mindset och en rejäl dos jävlaranamma som har växlarna för att ro vilket projekt som helst i land.

Plats

Göteborg

  Kriterier

  Relevant teoretisk och praktisk bakgrund:
  Inom VVS
  Från byggbranschen

  Ett par års erfarenhet av branschen.
  Erfarenhet av personalansvar.

  Meriterande erfarenheter:
  VVS behörigheter
  VVS certifieringar

  Ansök 

   Tveka inte, jag väntar på just din ansökan!
   Mejla mig så hörs vi!
   magnus.brink@planor.se

   /Magnus Brink