Jäklar… Vem löser det? 

En Planör såklart! Anta utmaningen och bli en Planör du också! Vill du veta mer? Grymt! När du knäckt koden finns det massor att ta del av!

Löser du det?
??? , Hjärna & Jävlaranamma!

Ledtråd: kika i vår Hårdmjuka styrning här nedanför.


Vi behöver dig ombord!

Är du redo att ställa dig i branschens skottlinje med oss? 

Om du letar efter en klassisk jobbannons så har du hamnat på fel ställe, vi vill inte göra någon besviken så det är lika bra att reda ut det direkt. Letar du där emot efter något med hjärta, hjärna och jävlaranamma, då har du hittat rätt! Vi är inte klassiska, fina i kanten och försynta. Men vi är ärliga, engagerade och siktar alltid högst!  

Det finns många projektledare inom branschen, men det finns bara 1 av dig! Därför söker vi inte bara en projektledare utan vi söker DIG, vi söker en Planör som tar sina beslut med både hjärta och hjärna och som har ett jävlaranamma när det behövs.  

Men för att ha något annat att göra om dagarna än att sitta och rulla tummarna så behöver du kunna gå in i din roll som projektledare med kunskap inom bygg, installation eller arkitektur. Det klär dessutom en Planör mycket bättre att engagerat skapa platser att längta till än att sitta och pilla navelludd.  

Har du detdär jävlaranammat? Välkommen till Planör!

Knäck koden för att få veta mer och ansöka!